Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Tja, hvem er jeg. Jeg er rolig og rummelig. Jeg har oplevet mange ting på egen krop og har dermed en stor og bred livserfaring. Jeg har selv været ramt af en livstruende sygdom og kender derfor både hele behandlingssystemet og den psykiske del, der følger med, når man bliver ramt af en alvorlig sygdom.

Jeg er særlig, fordi jeg er mig og ikke som andre. Jeg har levet mit liv som de fleste og har gennem mange år fået uhensigtsmæssige vaner og strategier, som forhindrede mig i at leve mit liv i overensstemmelse med mine behov og værdier. Set i bakspejlet vil jeg ønske, at jeg havde fået kigget indad noget før, men bedre sent end aldrig. Under min 4,5 årige uddannelse som psykoterapeut har jeg fået terapi regelmæssigt, hvilket har givet mig en god selvindsigt. Betyder det, at jeg nu er perfekt? Betyder det, at jeg altid tænker eller handler hensigtsmæssigt? Svaret til begge dele er nej, men det betyder, at jeg ved, hvorfor jeg tænker, handler og føler som jeg gør. Og det gør en kæmpe forskel. Det betyder, at jeg ikke finder den store hammer frem og slår mig selv i hovedet. Det betyder, at jeg tænker kærligt om mig selv, fordi jeg har en forståelse for det skete.

Jeg har i mere en 25 år arbejdet med sårbare mennesker og er vant til at se det hele menneske både i forhold til ressourcer og barrierer. Jeg har gjort mit bedste for at hjælpe dem med at finde sig selv og en vej at gå, når det har været sværest. Er jeg altid lykkes med dette? Nej, men jeg har altid gjort mit bedste for at se, høre og anerkende det menneske jeg har stået sammen med.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneske og bruger forskellige metoder. Jeg er altid opmærksom på det kropslige del, fordi kroppen husker - ikke ord, men følelsen. Livet og de udfordringer vi møder, sætter sine spor i kroppen.


Mine kompetencer

Assistent 1997

Diplom i socialt arbejde 2006 

Grunduddannelse i kognitive behandlingsformer 2010

Mindfulness 2011

NADA 2012

Psykoterapeut 2020

Hypnoterapeut 2022

Advanceret hypnoterapeut 2022
Lav din egen hjemmeside gratis!