Nyheder og blog

Nyheder og blog

Her vil jeg skrive om nye tilbud og hvilke tanker jeg gør mig omkring forskellige ting.

 Den 24. maj 2021

Ingen tvivl om, at coronaåret har tæret hårdt på mange ægteskaber. Mange forhold har været under pres, fordi vi normalt har mange kontakter, ser mange mennesker og går til meget. Med restriktioner og nedlukning har vi kun set den nærmeste familie og det er ikke nemt og enkelt at være sammen hele tiden og i mange måneder.

Har I som par brug for et "eftersyn" af parforholdet, så ring eller skriv til mig.

Jeg vil gerne hjælpe jer til at få en bedre kommunikation og at finde nærheden igen.

Den 24. maj 2021

Kom i trivsel.

Psykoterapeut Tina Friis Larsen og jeg er i fuld gang med at planlægge et gruppeforløb for max 12 deltagere, der gerne vil i bedre trivsel efter corona.

Corona har haft indflydelse på vores hverdag - vi har haft savn/afsavn og været begrænset i at kunne leve vores liv som vi plejer.

Følg med her på hjemmesiden eller på facebook for yderligere information om vores spændende tilbud.

Den 26. april 2021

Hvad er vaner egentlig?

Vaner er blot gentagelser af adfærd - nogle er hensigtsmæssige og andre er ikke.

Din hjerne skelner ikke mellem gode og dårlige vaner. Det handler om, hvilket udbytte du får af at lade vanen styre.

Vaner former dit liv meget mere end du er klar over.

Har du nogle vaner du gerne vil gøre op med?

Den 15. april 2021

Nu er jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforeningen.

Den 15. april 2021

Intropriser - jeg tilbyder individuel terapi til kr. 400,00 og parsamtale til kr. 600,00 pr. samtale, hvis du booker den første samtale inden udgangen af april 2021. Skriv sms eller mail.

Den 11. april 2021

Måske du kender udtrykket:

Pas på dine ord, for de bliver til handlinger. Pas på dine handlinger, for de bliver til vaner.


De færreste tænker over, hvor stor betydning vores ord har for vores handlinger. Det handler om de ord du bruger - om den formulering du bruger.

Dine ord afgør din fortælling om dig selv. Din selvfortælling er den historie, du fortæller dig selv om dig selv, dit liv og de ting, der sker i dit liv. Det er også den historie du fortæller din omverden.

Hvad vil jeg sige med det? Du er selv med til at påvirke, om det er en historie, der for eksempel gør dig hjælpeløs og uden indflydelse eller til et menneske med selvbestemmelse.

Start med at blive opmærksom på de ord du bruger..........

Den 4. april 2021

Gruppeforløb 

Jeg er i gang med at færdiggøre et gruppeforløb.

I får mere information, når jeg har styr på indhold, datoer og så videre. Og selvfølgelig på restriktionerne. Jeg tager ingen chancer med covid 19.

Den 4. april 2021

Ro og fordybelse kan man finde på mange måder og der findes ingen, der er rigtig eller forkert. Det handler om at mærke efter indeni sig selv.

Selv får jeg ro og fordybelse ved f.eks. at gå ture. Jeg holder små pauser, hvor jeg lukker øjnene, trækker vejret dybt og herefter betragter den "scene" jeg står på. Det giver mig ro og en taknemmelighed over, at jeg er så priviligeret at have en smuk natur at bevæge mig i, at se de smukke farver, at høre fuglene og ikke mindst at mærke vind og sol i ansigtet. At kunne følge med i de 4 årstider i naturen - det er fantastisk.

Find dit sted, hvor du finder ro og fordybelse.


Den 2. april 2021

Hvad er vaner egentlig?

Vaner er blot gentagelser af adfærd - nogle er hensigtsmæssige og andre er ikke.

Din hjerne skelner ikke mellem gode og dårlige vaner - det handler om, hvilket udbytte, der er af at lade vanen styre. Vaner former dit liv meget mere end du er klar over.

Har du nogle vaner, du gerne vil gøre op med?